VAKFIN AMACI

Vakfımızın amacı; üyelerine sağlık, sosyal ve kültürel alanlarda hizmet vermek suretiyle, üyeler arasındaki yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak, Vakfın amacının özünü teşkil eder. Tespit edilen ilkeler,  Vakıf Senedi'nde belirtilmiştir. Vakfımız, amacını gerçekleştirmek için üyelerinden aidat almaktadır.

Vakfımız  kuruluş amaçları doğrultusunda; Yüksek Öğrenimde çocukları okuyan üyelerine, Yönetim Kurulunca belirlenen miktarlarda aylık (Temmuz-Ağustos-Eylül ayları hariç) faizsiz geri ödemeli Yüksek Öğrenim Kredisi, Üyenin Kendisinin veya çocuğunun evlenmesi halinde üyelik kıdemine göre belirlenen miktarlarda faizsiz geri ödemeli Evlilik Kredisi ve 2011 Kasım ayında yürürlüğe giren Yardım Kredisi ile üyelerimize maddi anlamda da destek vermektedir. Ayrıca Doğum, Sünnet, Tabii Afet, Vefat ve Emeklilik hallerinde Yönetmeliklere göre karşılıksız yardımlar yapılmaktadır.