ÖDEME KANALLARIMIZ VE HESAP NUMARALARIMIZ

Vakıf Üyelik aidatı ile Yüksek Öğrenim, Evlilik ve Nakdi Destek Geri Ödemelerini yapacak Üyelerimizin Dikkatine;

ÖDEMELERİNİZİ;

1- Vakfımızın veznesine,

2- İş Bankası Ankara Şubesi nezdinde olan TR67 0006 4000 0014 2005 8887 19 - İBAN No’lu hesabına,

3- VakıfBank Ankara Şubesi nezdinde olan TR85 0001 5001 5800 7300 8898 46 - İBAN No’lu hesabına,

4- Ziraat Bankası Merkez Şube nezdinde olan TR92 0001 0000 0107 9688 9750 46 - İBAN No’lu hesabına Havale veya EFT yapabilirsiniz.

Yapılan ödemelerin karışıklığa neden olmaması için, özellikle bankadan EFT veya havale yapacak üyelerimiz;

“Üye Adı-Soyadı, T.C. Kimlik No,” gibi açıklama belirtmeleri gerekmektedir.

5- PTT Gişelerinden Para Yatırmak İçin*,

PTT Gişelerinde Fatura Öder Gibi Borcunuzu Sorgulatarak Ödeme Yapabilmeniz İçin, PTT Gişe Memurun Aşağıdaki Ekranlardan İşlem Yapması Gerekmektedir;

Posta Web Sistemindeki;

- Tahsilât Menüsü

- Diğer Tahsilâtlar

- PTT Vakfı Ödemeleri

Ekranından "Abone No" Alanına Vakıf Üyesinin T.C Kimlik Numarasıyla Sorgulama Yapılarak Ekrana Gelen Borç Tahsil Edilmesi Gerekmektedir.

NOT: Üyelerimizin ekranda görünen borç tutarı kadar ödeme yapabilecekleri gibi kısmi ödeme (borç tutarının altında veya üstünde) de yapabileceklerdir.

*(Bu uygulama Aidat ve Geri Ödemeli Destek borçları için Banka hesap numaralarını bildiren üyelerimizi kapsamıyor)

6- PTT Atm'lerinden Kartsız Para Yatırmak İçin;

- PTT Atm'sinden "Giriş Tuşu"Na Bastıktan Sonra, "Hesaba Para Yatırma" Seçeneğine Giriş Yapın.

- Sırasıyla T.C Kimlik Numaranızı Ve Cep Tel. Numaranızı Giriniz.

- Vakfımızın Hesap Numarasını ( 66001 ) Giriniz.

- Açıklama Kısmını "Diğer" Tuşuna Basarak, Geçiniz.

- Sağ Alt Bölümde Açılan "Para Giriş" Kısmına Parayı Yerleştirin ve Onaylayın.

- Makbuz Almak İstiyor Musunuz Sorusuna Evet Seçeneğini Seçin ve Makbuzunuzu Alınız.

Ödemeniz tamamlanmıştır.