2016 YILI YÜKSEK ÖĞRENİM DESTEĞİ GERİ ÖDEMESİ BAŞLAYANLAR

ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE!

Vakfımızdan Yüksek Öğrenim Desteğii alıp 2015 Haziran ayında mezun olan öğrencilerimizin geri ödeme başlangıç ayı 2016 Temmuz ayıdır.

2016 TEMMUZ AYI GERİ ÖDEMESİ BAŞLAYANLARIN LİSTESİ

Yüksek Öğrenim Kredi Geri Ödemesi Yapılırken Dikkat Edilecek Hususlar

1.    Geri ödemeleri Üyelerimiz, PTT Gişelerinden T.C. Kimlik No. ile sorgulatarak ödeyebilecekleri gibi, maaş hesabından kesilmesi için yazılı dilekçe vermesi halinde borç bitene kadar Vakfımız tarafından tahsili yapılabilir.

2.    Destek (Kredi) geri ödemesi yapılırken karışıklığa neden olmamak için, Üye Adı Soyadı ve Öğrenci Adı Soyadı ve T.C. Kimlik No gibi unsurların yazılması gerekir.

3.    Ödenmeyen her ay için 15-TL gecikme cezası işler. (Çalışan üye aidatı oranında)

4.    Kredi geri ödemesi devam ederken Üyenin, Vakıf üyeliğinin düşmesi ya da istifası halinde ceza 2 katı (15x2=30-TL) olur.

5.    Taksit ödemeleri verilen taksit rakamların altında ödenemez. ( 300-TL ve 550-TL )

6.    Peşin ödeme veya ileriye dönük olarak taksit rakamları üzerinde ödeme yapılabilir.

7.    Hesap uyuşmazlıklarında Vakıf kayıtları esas alınacağından Üyelerimizin Senet iadelerini alana kadar dekontlarını saklamaları gerekir.

8.    Ödemelerini eksik ya da düzensiz ödeyenler konusunda yazılı tebligat yapılmayacaktır. Tebligatlar üyelerimizin bildirmiş oldukları telefon numaralarına SMS aracılığı ile yapılır. Numarasını eksik ve hatalı bildirenler ile numara değişikliğini zamanında bildirmeyenlere gönderilemeyen bildirim mesajlarından dolayı Vakfımız sorumlu değildir. 3 ay boyunca ödeme yapmayan üye ve kefilleri hakkında hukuki takibat işlemi başlatılacaktır.

9.    Üyelerimiz durumları hakkında meydana gelen değişiklikleri (nakil, tayin, emeklilik, adres bilgileri)  en kısa zamanda Vakfımıza bildirmekle yükümlüdürler.